Vrijdag 16 maart 2012 – Foto’s boekpresentatie

Klik hier voor foto’s die tijdens de boekpresentatie zijn gemaakt door Hannie van Herk!

Dit bericht is geplaatst in Zonder categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Vrijdag 16 maart 2012 – Foto’s boekpresentatie

  1. Marjolein Schouten schreef:

    Hoi Lisa,
    ik heb inmiddels je boek twee keer uitgelezen. De eerste keer ging natuurlijk veel te snel. Maar het leest zo makkelijk en boeiend dat ik niet meer kon stoppen. Aangezien op station Heemstede mijn fiets gestolen bleek te zijn nadat ik terug kwam van je boekpresentatie, kon ik meteen beginnen met lezen terwijl ik op Paul stond te wachten die mij op kwam halen.
    Wat ik zo knap vind van je is dat er zoveel humor in zit, en toch ga je gaandeweg beseffen hoe vreselijk het allemaal was en wordt het ook steeds beklemmender. Mijn tranen kwamen bij de 22ste verjaardag en het verhaal over je ring.
    Ik heb het gisteren en vandaag nog een keer uitgelezen en de impact was weer niet minder. Het pakt je en niet alleen omdat ik jullie ken. Het had zomaar het verhaal van mijn dochter kunnen zijn!!
    Je optimisme vind ik bewonderswaardig. Ergens zeg je : toen ik bij jullie mocht logeren. Dat zeg je alleen maar over een adres waar je thuis/veilig voelt en dat kan ik me in jou geval goed voorstellen.
    De stukjes over de wc escapades en de BH en net toevallig een mannelijke verpleger vond ik geweldig. Dat wil je toch echt niet meemaken!!!
    Ik vond het geweldig dat ik erbij mocht zijn afgelopen woensdag. Het was ook fantastisch, zeker voor jou, en je familie.
    Volgens mij is verloskunde en verhalen schrijven een heel mooie combinatie.
    Liefs Marjolein

  2. marga schreef:

    mijn God, wat een verhaal! Wat is je overkomen! Bij mijn dochter, net zo oud als jij, werd de stekker ook uit haar normale leven gerukt en ingeplugd in het ALL/ziekenhuis-stopcontact. Ik heb je boek in 1 ruk uitgelezen. Respect, veel respect!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *